Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš problém je, mladý muži, že zřejmě netušíte, jak by měli vystupovat novináři z veřejnoprávního média, jak se musejí dle vlastního kodexu svým "obětem" představovat, jak musejí vystupovat, aby bylo vůbec zřejmé, kdo jsou. Pokud by na mě pořvávala za plotem nějaká ženská s mobilem v ruce a tvrdila mi, že je z ČT, asi bych jí také nevěřil a poslal jí někam. To samé když si představím, že by stejná, těžko identifikovatelná osoba na mě čekala u mého bydliště a taktéž z pouhým mobilem by mě otravovala. Ta by zjistila, jak pomalu umí utíkat... Ne že bych se zastával Ovčáčka a Mynáře, na druhou stranu ona "reportérka" udělala svému zaměstnavateli pěknou ostudu a hlavně medvědí službu...

1 0
možnosti
Foto

Ne, že byste se jich zastával, to teda néééé. Jenže se jich zastáváte. Protože....

Vy jste byl očitý svědek? Už se vám bystří?

0 0
možnosti
Foto

Pokud vás k poznání přivedl až uvedený pořad, evidentně jste tuzemskou politickou scénu dosud obcházel širokým obloukem. Ne, že byste se mýlil v charakteristice Ovčáčka, o tom není žádná debata, jen to překvapuje po těch letech jeho lokajského působení.

1 0
možnosti

Kdo je Ovčácek víme. Víme i proč je tam, kde je. Mě zajímá, jak dlouho ještě bude, protože takovyho saska sledovat je celkem zábavný.

2 0
možnosti

Kadet Biegler;-)

Ale ten byl jenom snaživý prosťáček. Nechtěl naštvávat a rozeštvávat své okolí ve jménu a ku prospěchu svého páníčka.

2 0
možnosti
Foto

Karma R^

Čím horší charakter, tím lepší pro Zemana

3 0
možnosti
Foto

Propaganda se snaží šikanovat a dehonestovat nositele nepohodlných názorů, což je u tzv. demokratů běžnou normou chování. Jde o omezování svobody jednotlivců jakými "nadlidmi" z médií, s tím se nedá nic dělat, tomuto totalitnímu jednání nelze za současných poměrů zabránit.

1 8
možnosti
Foto

Sice jste se v tom nejspíš poznal, ale buďte klidný, opravdu to není o vás.

3 0
možnosti
Foto

Navrhovala bych nějaký zákon o mluvčích, ve kterém by byly jasně dány kompetence mluvčího. Mluvčí je pouze prodloužená ruka, či spíše ústa svého zaměstnavatele. Nic víc. Mluvčí může jeden rok tlumočit názory ODS a druhý rok ČSSD. Prostě řekne, pokud možno přesně názor zaměstnavatele. Tečka. Mluvčí nemůže diskutovat, flexibilně reagovat na nepředvídané otázky, ptát se, či dokonce útočit... Místo, abychom reagovali na názory prezidenta, mluvíme jen o nějakém Ovčáčkovi, kterého neuznávají ani příznivci prezidenta, natož opozice...... Ani není jisté, zda by prezident reagoval stejně, nebo to Ovčáčkovi toleruje, protože sám už se zúčastňovat debat nechce nebo nemůže... Alespoň tak to jako běžný občan vnímám.

4 0
možnosti

Nemám velké mínění o panu Ovčáčkovi, ale nahánět ho u baráku mi přijde už moc... Stosedesatosmicka je bulvár?

6 11
možnosti
Foto

Co je před "ale", neplatí, se říká.:-/

4 0
možnosti
  • Počet článků 6
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1995x
Dvacátník, student, duší Proevropan, zastánce svobodné společnosti a svobodného diskurzu.

Seznam rubrik