Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K65a82r31e75l 52C42a39c67h

4. 5. 2021 16:00

Zrušit tzv. koncesionářské poplatky, zakódovat a ať si každý zaplatí jen ty z kanálů ČT, které chce sledovat. Já bych si zaplatil jen ČT art a ČT sport. Ty ostatní, ve kterých se v menší, či větší míře vyskytuje politická masírka, bych oželel. Na výběr mám kanálů ze satelitu dost. Jestli je ČT tak masově oblíbená, tak by jí přece peníze nemohly chybět.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím R^.

Díky za věcné shrnutí této kauzy.

0 1
možnosti

No, také tuto kauzu považují za prkotinu.. ostatně jako mnohé jiné.

Co mě ale zaráží a fascinuje, je nekritičnost a zaujatost lidí.

Když se sebemenší taková zmínka objeví o nějakém názorovém oponentu, je to kauza s velkým K... (a sama ČT na to vynakládá nemalou energii z toho vykřesat pořádnou KAUZU). Jakmile se to ale týká "nás", je to nesmysl, malichernost, zlovolná buzerace nebo dokonce útok na svobodu a demokracii.. ;-)

0 0
možnosti

R^R^R^R^R^

Dík za vynikající shrnutí!

Veřejnoprávní ČT má nezastupitelnou roli ve výchově občanů ke svobodě a liberální demokracii! Ruská desinformační hybridní válka dělá ve hlavách našich občanů zmatek a rozděluje naši společnost na dva antagonistické celky: 1) občany pro svobodu a liberální demokracii a 2) občany, kterým je zcela lhostejné, zda máme totalitu nebo demokracii, kam patří komunisti, okamurovci a další.

Ruská desinformační hybridní válka také útočí na veřejnoprávní Českou televizi a usiluje o její likvidaci. K této hybridní válce se přidávají potkomunističtí papalášové, Miloš Zeman, Václav Klaus, Vojtěch Filip, komunisti, Tomio Okamura se svým okamurovci a řada selnilních seniorů, kteří si od těchto stran lživé maily přeposílají! Ti všichni věří jen svým hybridním zprávám!

Česká svoboda a demokracie je vážně ohrožena! Podobně je tomu (Možná hůře!) v Maďarsku a Polsku, kde jde navíc o nepřípustnou ingerenci moci výkonné do moci soudní!

Před řadou let jsme útok na svobodu České televize Hodačem a Bobošíkovou ustáli, dnes Bobošíková je loutkoherec v zákulisí! K této zlovolné hře se kromě komunistů a okamurovců přidávají zemanovci, babišovci a klausovci! Snažme se ubránit svobodu naši České televize! Jsme v obtížné situaci, kdy jeden postkomunistický papaláš je ochoten zaprodat naši republiku Putinovi!

:-)

1 2
možnosti

No, krásně jste shrnul jak je "veřejnoprávní" televize vymezena a orientována. Komu vlastně slouží a proti komu slouží.

Prostě tato veřejnoprávní televize není nestranná, nezrcadlí férově názorové spektrum, nedává stejnou příležitost k vyjádření.

Ono i když je někomu "věnován prostor", záleží na tom, jestli se ten subjekt může sám vyjádřit (v nějaké diskuzi či rozhovoru) nebo je o něm pouze "informováno" (s příslušným komentářem a vyzněním).

Inu, jak píšete "ČT má nezastupitelnou roli ve výchově občanů". Ale ona by je měla informovat, ne je "vychovávat". Pak se jedná o nástroj propagandy.

Čí propagandy? No přece těch, kteří tak neuralgicky reagují na něco, čemu v jiných případech tak nadšeně tleskají (transparentnost, možnost odvolávání, prověřování byť jen podezřelých vazeb, přirozená kritika, změny atd).

Svoboda médií jistě, nechť si každé médium hlásá názory svých zakladatelů a provozovatelů. Ale pakliže ČT platí povinně všichni občané, měla by sloužit všem .. a ne aby jedněm sloužila a druhé "převychovávala".

Nechť jsou poplatky dobrovolné ..a pak ČT může být naprosto svobodná. Takhle holt musí (tedy spíše měla by) sloužit všem.

2 1
možnosti
Foto

R^ Věcné, přesto svěží. Nepřijatelné však pro ty, kterým nepřekáží ani vydírání údajným strachem slečny v petrželi. Té jejíž skorosestra vnímá Českou televizí jak své zelí, v němž jsou cizí králíci. A ve spojení s mocí je jak pytlák, který na komoru tuze rád jim flintou-fintou zalící.

1 0
možnosti
Foto

Občané si platí zpravodajství a namísto toho dostávají propagandu. To je důvod, proč je Česká televize kritizována.

6 4
možnosti

Nesmysl! Naopak! Brání naši svobodu a demokracii proti ruské, lživé propagandě! !!

0 2
možnosti
PB

..... v této souvislosti bych rád připomněl, že v lednu proběhl Mezinárodní den OBJÍMÁNÍ a 27. května s moderními, progresivními Evropany, společně oslavíme Evropský den OPTIMISMUVEU,- ...... bez nátlaku a svobodně,- co víc si přát!

0 0
možnosti
PK

Aha, tak pokud se budeme nalézat v kategorii ohrožených států, tak tam bude i kolébka demokracie Anglie, protože BBC je také pod silným tlakem a vláda pan J. s ní není absolutně spokojena. No je to stejný nekontrolovatelný podnik jako (VPT?)ČT.

No pane autore pokud zajistíte jen dvě věci.. a to je demokratizace

obsahu zpravodajství a publicistiky, tedy odbourání jejich ideologické tendenčnosti a odstraníte povinnost platit koncesionářské poplatky za nekvalitní a nevyžádanou službu nemám proti této TV žádných námitek...

3 5
možnosti

Je to naopak! ČT je ochranou naší svobody a demokracie! ČT není ideologicky zaměřena na nějakou stranu, ale je kritičtější k vládnoucím stranám. A tak to musí být! Za to si ji ochotně platíme! Vychovává nás ke svobodě s odpovědností a k liberální demokraii! :-)

0 2
možnosti
Foto

Koukám, že ta squadra těch vyznavačů té jediné, správné, nezpochybnitelné pravdy (protože oni přeci vyhráli volby) pode mnou tu už úřaduje.

Vám samozřejmě karma R^.

5 7
možnosti
JH

Ti vyznavači jediné správné, nezpochybnitelné pravdy dennodenně úřadují ve veřejnoprávních médiích.

Nutno před těmi parazity smeknout Nikdo je nezvolil,. nikdo jim nedal důvěru a přesto se cítí jako pupek světa a báječně si žijí z poplatků spoluobčanů. :-)

9 3
možnosti

Škoda, že není antikarma !

10 1
možnosti
Foto

Ach, není antikarma, tolik škody. Pan autor by se rozevzlykal, kdybyste strh mu body.

1 0
možnosti
  • Počet článků 6
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1995x
Dvacátník, student, duší Proevropan, zastánce svobodné společnosti a svobodného diskurzu.

Seznam rubrik