Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Napsal jste to velmi seriózně, až eufemisticky.

O lidech podobného typu se točí různé krimi příběhy či horory. Vesměs se ukáže, že jde o lidi (podivně nešťastné), stižené nějakou psychickou poruchou. Kterou si kompenzují různými nepěknými činy.

Slečna "Koniášová" to asi opravdu lehké mít nebude. R^

0 0
možnosti

"Zmínila, že má několik nabídek na „vysoce volitelná místa.“ Neuběhlo ani pár dnů a oznámila, že oním vysoce volitelným místem je první místo na kandidátce Volného bloku.

Zdroj: https://matejpollak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=773707

"

To není pravda, ta "vysoce volitelná místa" právě nevyužila a dala přednost Volnému bloku. Tím pádem ani není pravda, že

je tu "Snaha Lipovské vyškrábat se v co nejkratším čase co nejvýš"

- "Lipovská, která by navíc ztratila lukrativní místo v Radě ČT" - bere tam čistého asi 23 tisíc, to je cca průměrný plat.

1 0
možnosti

I46v92o 51B19o67u35š74e

28. 7. 2021 16:39

Vy tedy vite, ktera vysoce volitelna mista mela na mysli?

1 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti

A20l90e36š 83N40o53v85á78k

28. 7. 2021 9:02

když v roce 2013 za ODS ve středních Čechách kandidovala místopředsedkyně Rady ČT Makrlíková bylo to ok...:-)

možná ještě přijde mimořádná schůze sněmovny k odvolání paní Lipovské?:-)

1 0
možnosti

Ano, to bylo v pořádku.

0 0
možnosti
Foto

Lipovská mne fascinovala vyjádřením, že zjistila skutečnosti přesahující rámec České televize, které se dotýkají přímo bezpečnosti státu.

V církvi má podporu snad jenom arcibiskupa Duky. Biskupská konference, která ji nominovala, ji už vyzvala k rezignaci. Plzeňský biskup Tomáš Holub, který ji kdysi BK navrhl, už před delším čase prohlásil, že jeho návrh byl chybným krokem, jehož lituje.

2 2
možnosti
Foto

Velice mne mrzí krok Hany Lipovské, kandidovat do Poslanecké sněmovny. V Radě ČT mohla jako štika v rybníce plném líných kaprů udělat mnoho užitečné práce. Její kandidatura navíc ani nepomůže ani Volnému, její práce v Radě ČT bude tímto krokem velice omezena, když už ne vyloučením, tak omezeními vyplývajícími z kandidatury a navíc tím v podstatě podrazila kardinála Duku, který nad ní v biskupské konferenci držel ochrannou ruku. Nejde o to, že kandiduje za Janu Volfovou ( ta má ve Volném bloku hlavní slovo), ale že kandiduje do Poslanecké sněmovny vůbec. v Radě ČT byla jednou z mála, i kdyby se nakrásně do P PS dostala, tak bude jednou z 200. Paní Lipovské, věřící ženě a katoličce, jsem jako věřící člověk a katolík velice fandil ve všech jejích, někdy až výrazných krocích, tak je mi tato nová situace velice nepříjemná.

2 0
možnosti

Říká člověk, točící se vždy podle větrů.

2 3
možnosti
Foto

Možná, ale daleko spíš nepovedou. Troufnu si říci, že opravdový zájem na jejím odvolání má jen Sommerová, která se cítí být v ohrožení, neb je celoživotně přisáta na ČT a jakákoli změna by mohla být k její tíži.

Všichni ostatní, kteří se projevují, dávají proklamativně najevo, že by Lipovská měla odstoupit, ale spíš sama, mimořádnou schůzi PS nespíš nesvolají.

Poněkud trapné je také jejich zaklínání se "střetem zájmů". Naprostá hloupost, každý může svobodně kandidovat tam, kam chce, střet zájmů by přišel až ve chvíli, kdy by Lipovská byla opravdu zvolena, pak by musela volit ona, mezi RRTV a PS.

5 7
možnosti

Zájem na jejím odvolání by měli mít všichni, protože funkce má být apolitická. K čemu tam bude, když nebude hlasovat? Jinak v zákoně je formulace, že nemá být ve funkci v žádné straně a ani ji nijak zvýhodňovat. Samotná kandidatura takto veřejně činné osoby za nějakou stranu je samozřejmě její zvýhodnění.

Jinak Voloďo, ty jako podporovatel estébáka máš pro střet zájmů hodně snížený práh citlivosti, že?

6 6
možnosti

Bez pani Lipovské, nebo s ní, ona není problém, tím je ČT. Od veřejnoprávní televize bych čekal něco lepšího, než nyni poskytuje v podobě průměru či podprůměru a neustálého uvědomělého politického školení na všech kanálech. Ovlivnit by Českou televizi mohla jen nějaká celospolečenská revoluce, resp. privatizace a ta nepřichází a tak je to s kvalitou jak to je doposud. A kvíkání o tom, že způsob financování by měl vliv na jeji nezávislost je jen dalším vtipem roku....

5 5
možnosti

Péťo, ty prosím nepiš o politickém školení. ČT dle tvých představ už jsme tu měli.:-P

1 4
možnosti
Foto

Karma. Musím říci,že kandidatura Bobo-Lipo za zdejší politické dno podporované "dělnickými" nácky překvapila. Měl jsem je za chytřejší. Snad nejsou tak hloupé a myslí si, že tato podivná parta má sebemenší šanci se někam dostat a ukojit jejich ambice....

11 0
možnosti
Foto

Minimálně Bobošíkovou ale asi nikdo jiný už nechce.:-)

3 1
možnosti
Foto

Karma, hezky napsáno a doufám, že to tak dopadne. ;-)

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS